به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان، دکتر آل امین در مراسم روز رادیو گفت: رادیو، رسانهای است که مخاطب را از سلطه تصویر رها کرده و به قدرت بی کران تخیل شنیداری پیوند می دهد. صدایی از دوردست را در لحظهای صمیمی در کنار مخاطب حاضر می شود.
وی با بیان اینکه در رادیو گوینده را نمیبینیم ، اما لحن صدایش و احساس نهفته در کلامش، ما را به دنیای او راه میبرد، اضافه کرد: این حالت در رادیو نوعی اینهمانی فلسفی است؛ احساس یگانگی با دیگری، حتی در غیاب فیزیکی.
مدیرکل صدا و سیمای استان افزود : مخاطب با ایدهها، دیدگاهها و داستانهای دیگران همراه می شود و در این همراهی، درک عمیقتری از جهان پیرامون خود پیدا می کند.
آل امین اظهارداشت : اگر از منظر هستیشناختی (آنتولوژیک) به امواج رادیو نگاه کنیم، این حاملان نامرئی صدا از یک سو در قلمرو فیزیک محض جای میگیرند و از سوی دیگر، وقتی با مخاطبان پیوند برقرار میکنند، به تجربهای حسی، معنایی و معرفتی دگرگون میشوند و این همان تلفیق فیزیک و متافیزیک است.
وی به مزیت رادیو اشاره کرد و افزود: رادیو مرزها را در مینوردد و فرهنگها را به یکدیگر پیوند میدهد، از طریق رادیو، داستانها روایت میشوند، ایدهها به اشتراک گذاشته میشوند و صداهای گوناگون به گوش همگان میرسد. رادیو، صدای بی صدایان است. رادیو نوعی دمکراسی صداهاست.
آل امین گفت: تصور کنید در دل یک ترافیک سنگین، صدای گرم گوینده و پخش یک موسیقی دلنشین چه آرامشی به شما میدهد، یا در یک روستای دورافتاده، رادیو چگونه پنجرهای به جهان بیرون میگشاید و اهالی را از آخرین تحولات آگاه میسازد، رادیو در لحظات شادی، همدم و در هنگام تنهایی، مونس و همزبان است.
وی افزود: ما در سال گذشته هم در تلویزیون افزایش مخاطب داشتیم و هم در رادیو و یکی از دلایل این موفقیت، تولیداتی با رویکرد بیان دغدغدها و مطالبات مردم عزیز استان بوده است.